Waarom deze naam?

Het is de toon die de muziek maakt. Dat is een bijna universele waarheid. Als je met mensen werkt ligt het nog subtieler; dan kan een klemtoon zelfs het verschil maken.

                                

Ik heb de uitdrukking bewust gekozen. De betekenis verandert, afhankelijk van waar de klemtoon gelegd wordt. En alle betekenissen zijn waar, de ene niet meer dan de andere.
 

 • Voor de verandering
  .
  Met de klemtoon op voor wil ik het belang en de meerwaarde van een goede voorbereiding van de verandering benadrukken. Investering in het voortraject verdien je, zowel in tijd als in kwaliteit, bij de uitvoering van het veranderproces terug. Een zorgvuldig voortraject draagt ook bij aan een “natuurlijke” borging van de verandering.
   

 • Voor de verandering
  .
  Het verleggen van de klemtoon naar het woordje “de”, geeft enerzijds aan dat het adviseren over, vormgeven aan en begeleiden van majeure verandertrajecten bij mij in goede handen zijn. Anderzijds wil ik er mee zeggen dat veranderingen, ongeacht de omvang of de invloed
  op een organisatie, door medewerkers vaak als groot en bedreigend ervaren worden. Aandacht en begrip voor de impact bevorderen de acceptatie en daarmee het succes van verandering.
   

 • Voor de verandering
  .
  Het is mijn ervaring dat het heel verfrissend is om eens een ander naar een (organisatie) vraagstuk te laten kijken. Ik wil graag “die ander” zijn om mee te kunnen sparren over organisatie- of personele vraagstukken. Op deze manier kan ik laten zien wat mijn ideeën, aanpak en inzet u kunnen opleveren.


Hoe dan ook, als u iets wilt veranderen, of het nu om u als persoon, een medewerker of uw organisatie gaat, al uw personele- en organisatorische vraagstukken zijn bij Stephan van Iperen in vertrouwde handen.

 

  linked in